FIMA US Brief

Svaki trgovinski dan prije otvaranja burzi na Wall Streetu donosimo Vam najvažnije vijesti o uvrštenim kompanijama kao i makroekonomske vijesti i važne objave koje bi mogle oblikovati dan pred investitorima.

FIMA Global Insight

Svaki ponedjeljak donosimo Vam komentar prošlotjednih događanja na inozemnim burzama, s naglaskom na burze SAD-a i EU. Uz naše komentare, u ovom izvještaju možete pronaći grafikone i tablice za bolje razumijevanje smjera tržišta, a isti se odnose na kretanje;

  • najznačajnijih američkih i europskih burzovnih indeksa, s pregledom kompanija koje su tjedni dobitnici odnosno gubitnici unutar pojedinog indeksa,
  • odabranih burzovno utrživih fondova (ETF),
  • kretanje cijena najznačajnih tehnoloških korporacija koje prevladavaju tržišnom kapitalizacijom u američkim dioničkim indeksima.

FIMA Daily Insight

Donosimo Vam jutarnji pregled vijesti na engleskom jeziku, za Hrvatsku i druga odabrana tržišta kapitala u široj regiji, odnosno za tržište Slovenije, Rumunjske i Bugarske.

Na početku svakog trgovinskog dana saznajte aktualne važne vijesti o uvrštenim kompanijama kao i druge odabrane vijesti koje bi mogle biti značajne za tržišta kapitala.